Isiklik kogemus: kuidas mu kannalõhed kahe kasutuskorraga teolima abil ära paranesid

Olen üle 30.a. meesterahvas. Liigun palju jala ja paraku on viimasel ajal probleemiseks saanud kannalõhed. Nooremana ei ole selliseid probleeme olnud, vanus hakkab vist tunda andma 🙂 Igatahes, üks valulik kannalõhe on mind umbes paar kuud piinanud, ei paranenud ega paranenud. Lugesin artiklit teolima raviomaduste kohta, et teolima põhiline omadus on see, et ta uuendab nahka ja parandab haavu. Idamaades pannakse teolima isegi pärast operatsioone armidele, et nad kiiremini paraneks. Teolima olevat kosmeetikas kasutama hakatud just selle pärast, et pandi tähele, et tigu paraneb ülikiiresti igasugustest haavadest ja mikrokahjustustest, ja teadlased avastasid, et just teolima on see, mis sisaldab mingeid spetsiaalseid proteiine, millel on imelised omadused. Tundus, et see on just see, mida mu kannalõhed vajavad.

Niisiis, naisel oli kapis näokreem teolimaga, mida ta iga päev kasutab ja väga kiidab. Kreem on väga huvitava veniva tekstuuriga. Ma ei ole küll kreemide spetsialist, aga selliseid kreeme pole varem näinud. Naine seletas, et ta on veniv selle pärast, et sisaldab kontsentreeritud teolima ekstrakti väga suures koguses ja eriti puhtal kujul. No mis seal ikka, võtsin siis selle kreemi ja määrisin mõlema jala kannalõhed sellega üle, hullemaks vast ikka ei lähe. Järgmine õhtu uuesti. Kolmandal päeval tahtsin jälle määrima hakata ja oh ime, kannalõhed oli sees juba kinni kasvanud. Wow!? Piinlesin 2 kuud ja nüüd 2 õhtuga läks nii palju paremaks. Tegin pilti ka.

Siin on mu kand 🙂 Ei ole eriti fotogeeniline, aga üks lõhekoht on hästi näha, sees on uus nahk juba ilusti peale kasvanud, enam ei veritse ega valuta.

Kannalõhed

Siin on naise teolimakreem 100ml:

Tellisin nüüd endale väiksema tuubis versiooni, et naise uhket kreemi mitte kulutada:

The Skin House Wrinkle Snail System Cream 30ml – vananemisvastane kreem teolima ja adenosiiniga

Mis ma siis öeda tahan. Suur tänu The Skin House’le selle super kreemi eest, sest see tõesti toimib! Kannalõhed on väga vastikud, aga see kreem teeb imesid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga