Keidy räägib aknelise ja kuiva naha hooldusest aaloega kosmeetika abil Aloe Fresh

The Skin House on kõrgekvaliteediline ja efektiivne nahahoolduskosmeetika Lõuna-Koreast, mis põhineb viimastel teadusuuringutel ja sisaldab ainult kõige puhtamat ja kvaliteetsemat toorainet. The Skin House toodetes on kasutusel erinevad looduslikud ravimtaimed, marjade ekstraktid, hüaluroonhape, kollageen, teolimа, aloe. Tootja on teinud teadusuuringuid rohkem kui 30 aastat selleks, et The Skin House kosmeetika oleks efektiivne ja rahuldaks ka kõige nõudlikuma kliendi vajadusi.

Mõnda aega tagasi, saatis The Skin House mulle proovida uut Aloe Fresh sarja, nüüdseks olen tooteid kasutanud juba 2 nädalat. Tooted teevad näo pehmeks ja peale toodete kasutamist on nahk väga puhas. Mina isiklikult soovitaksin neid tooteid rohkem inimestele, kellel on kuivema-poolne nahk, sest kohati niisutasid kreemid minu nahka liiga hästi.

Minu enda lemmikuks on kindlasti Aloe Smoothing Balm, sest selle niisutus on talvisel ja hetkel külmade ning tuuliste ilmadega parim valik. Nii, kui nahk on kusagilt kuiv/ketendab, aitab just Aloe Smoothing Balm hädast välja ja paari päevaga on nahk juba piisavalt niisutatud. 

Räägin teile ka, milline minu näopuhastusrutiin välja nägi. Minu jaoks algab ja lõpeb päev näonaha hooldamisega, sest mind ennast kimbutab akne. Seega on näohooldus minu jaoks esimesel kohal.

Alustasin muidugi oma rutiini näopesuga. Siis kandsin Aloe Fresh Toonerit (16,95€) vatipadjale ning kandsin toonikut näole (näo keskelt äärte poole). Siia ka väike nipp, et toode paremini imenduks, võiks nägu n.ö patsutada. Aloe toonik rahustab kiiresti naha, ning jätab näole värske ja niisutatud tunde.

Processed with VSCO with hb2 preset

Teise tootena kasutasin Aloe Fresh Seerumit (16,95€). Kandsin piisava koguse näppudele, masseerisin näkku, ning lasin imenduda. Aloe rikkalik niisutav efekt moodustab nahale õhukese kihi, mis niisutab kiirelt kuiva naha. Kuna toode on hästi kreemias, siis võib juhtuda ka see, et kreemi saab liiga palju.

 

Kolmandaks tooteks kasutasin Aloe Fresh Emulsiooni (18,95€), mida ma igapäevaselt ei kasutanud, vaid kandsin näole siis, kui näonahk oli eriti kuiv ning vajas tugevat niisutust. Aloe Fresh Emulsioon muudab väsinud ja kareda naha taas niisutatuks ning terveks. Suureks plussiks antud toote juures on see, et see ei jäta nahka kleepuvaks.

Neljas toode on mu enda üks lemmikuid: Aloe Soothing Balm(34,90€). Antud toodet kandsin peale nii, nagu eelnevaid tooteid. Muidugi paremaks imendumiseks patsutasin ka n.ö nahka, et toode niisutaks nahka veel paremini. Aloe Soothing Balm moodustab nahale niiskust säilitava kihi, mis vähendab niiskuskadu ja aitab toitainetel kiiremini imenduda. Nahk muutub elastsemaks, säravamaks ja niisutatumaks. Kreem sisaldab aloe leheekstrakti, mis kaitseb nahka kahjulike keskkonnategurite eest ning hoolitseb tundliku naha heaolu eest.

Viimasena räägin ka The Skin House Aloe Water Mistist (8,99€), mis küll ei kuulunud mu igapäeva rutiini alla, kuid mis oli mu teiseks lemmikuks The Skin House saadetud pakis. Näospreid kasutasin tavaliselt enne meigi peale kandmist ja peale meigi eemaldamist, sest see niisutas mu nahka ning tegi näonaha väga pehmeks. Toodet pihustasin u 20-30 cm kauguselt näole, ning samal ajal hoidsin muidugi silmi kinni. Aloe näosprei niisutab nahka ning hoiab rasu tekke pärast meigi kasutamist kontrolli all.

Soovitan seda sarja soojalt kui sul on väga kuiv või kuivema-poolne nahk, sest antud tooted niisutavad nahka väga hästi. Lõpetuseks tahaks tänada veel The Skin Housi, selle eest, et nad mulle neid imelisi tooteid saatsid ning ma olen väga õnnelik, et need tooted on minu peal töötanud. Tänu The Skin Housile saan ma praegu ka oma muljeid jagada. Ausalt suur suur aitäh teile!!

Allikas: Keidy blogi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga