Grete Pedak räägib, kuidas silmapadjakesed aitavad magamatuse korral ilus välja näha

Ma armastan näohooldust ja just hiljuti armusin ma Korea näohooldusesse. Ma olen proovinud selliseid tooteid teistelt Korea brändidelt, aga umbes kuu aega tagasi kontakteerusin brändiga The Skin House ja nad olid nii lahked, et saatsid terve sarja tooteid mulle proovimiseks. Ma olin väga elevil ja valisin tootesarja Vital Bright, mis värskendab, helestab ja minu puhul ka aitas leevendada punasust.

silmapadjakesed

Ma olen kasutanud nende tooteid umbes 2 nädalat ja saan kindlalt öelda, et ma armastan neid. Kõige rohkem meeldib mulle sellest sarjast seerum – algul kartsin, et see on minu nahale liiga õline, aga tuli välja, et see oli hoopis geelja tekstuuriga. See vähendab punasust ja niisutab nahka perfektselt. Nüüd, mul on väga erinev nahk, vahest kuiv vahest väga õline, aga suurema osa ajast kaldub see õlise poole ja just õlisele nahale on see seerum perfektne, aga ma arvan, et kuivale nahale ei ole see piisavalt niisutav.

The Skin House C vitamiini seerum

Teine toode, mis mulle väga meeldib ja on mulle suureks kasuks tulnud, on silmapadjakesed nimega Black Pearl Peptide Patches. Ma ei ole hiljuti just väga palju magada saanud ja need padjakesed on minu saladus, kuidas ma alati ärkvel välja näen. Nad on väga värskendavad ja peale nende eemaldamist tunnen ma, et nahk silmade all on pingul ja uuesti värske. Suur aitäh The Skin House nende toodete eest ja soovitan nende tooteid proovida.

The Skin House Vital Bright

Originaalpostitus: https://gretepedak.wordpress.com/everyday/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga