Kätlin Kikerpuu jagab oma kogemust, kuidas vistrikele kiiresti 1:0 ära teha

Kätlin Kikerpuu jagab oma kogemust, mida ta soovitab vistrikele ja probleemse naha korral.

Minu jaoks algab ja lõppeb päev näonaha hooldamisega. Minu jaoks on kooli ajal näohooldus isegi tähtsam kui suvel, sest kool on pingeline ning kogu stress lööb välja mu näonahal.

Seega siinkohal tuleb appi The Skin House Dr. Clear tootesari, mis on mõeldud probleemsele nahale. Dr. Clear sarja tooted sisaldavad teepuuõli, pruunvetikaid, aaloe ekstrakti ja teisi taimseid komponente. Kõik eelnevad näohooldustooted, mis on mõeldud probleemsele nahale, on mu nahka kuivatanud, tekitanud peale kasutamist ebameeldiva tunde nahal. Kuid üks super omadus, mis on Dr. Clear toodetel – nad ei kuivata su nahka! Lisaks kõigele muule imelisele, ei ole ma leidnud ühtegi probleemse näonaha hooldustootet, mis lõhnaks niivõrd hästi.

Sellesse sarja kuulub 4 toodet:

1. Dr. Clear Magic Toner – Probleemse naha nahahoolduse esimene etapp. Toonik, mis hoiab rasu- ning niiskustasakaalu nahas.

Dr. Clear Magic Toner

2. Dr. Clear Magic Serum – Probleemse naha nahahoolduse teine etapp. Seerum, mis kontrollib su näonahal rasu tootmist ja poore.

Dr. Clear Magic Serum

3. Dr. Clear Magic Lotion – Probleemse naha nahahoolduse kolmas etapp. Losjoon, mis leevendab aknet ja ärritusi.

Dr. Clear Magic Lotion

4. Dr. Clear Magic Powder Spot – SOS-vahend vistrikele, mis kuivatab ja rahustab vistriku ära ühe ööga!

Dr. Clear Magic Powder Spot

See viimane, Dr. Clear Magic Powder Spot, nendest neljast minu kõige lemmikum. Pole leidnud ühtegi teist toodet, mis teeks oma töö vistrikuga nii hästi ära kui see. 11/10-st soovitan seda sarja, kui sul on probleemne näonahk. Muidugi kõige efektiivsem su nahale on kasutada komplektis tervet sarja. Kuid 12/10-st soovitan soetada kasvõi Dr. Clear Magic Powder Spot väike purgike enda vannitoakappi, kui pead pidevalt vistrikutega võitlema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga