Skincare X summer

The Skin House Wrinkle System

  • Nagu ikka on suvel meeletult palju toimetusi ning lihtsalt ei ole saanud aega, et kirjutada. Peale pulmi (millest ma ka sellel nädalal plaanin suure postituse teha, peale seda kui ma kõik 800+ pilti alla laadida suudan) vahetasin ka töökohta ning õhtuks olen olnud nii väsinud, et ei ole jõudnud enam midagi kirja panna jõudnud. Pulmadest ning uuest tööst kirjutan ma hiljem lähemalt. Ning nädalavahetustel lihtsalt on nii palju muud tegevust. Sellise ilmaga, mis hetkel on ei saa lihtsalt toas olla. Päikese käes aega veetes on minu jaoks aina enam oluliseks muutunud see, kuidas mu nahk sellega hakkama saab. Varasemalt ei tundud ma kunagi muret, et liigne päike võib põhjustada kortse. Kas see tuleb vanusest ja esimestest (noh kui aus olla siis esimeste kortsude juttu sain ma ajada päris mitu kortsu tagasi) või suurenenud teadlikkusest, kuid ma peaaegu keeldun näole päikest võtmast.

Ilmselgelt päikest täielikult vältida ei ole võimalik ning seepärast olen ma muutunud täielikuks kreemisõltlaseks. Nagu oma eelmises blogipostituses kus rääkisin lähemalt The Skin House kreemidest välja tõin, et sooviksin veel nende teisi tooteid katsetada, siis nüüd ma seda teinud olengi. Hetkel kasutan ma nende sarja Wrinkle System, mis koosneb öisest pinguldavast seerumist, vananemisvastasest kreemist teolimaga, pinguldavast näokreemist ja vananemisvastasest emulsioonist.

The Skin House Wrinkle System

Selle sarja tooted sisaldavad kõik kollageeni ja adenosiini. Kõik tooted sisaldavad sertifitseeritud kollageeni koostisosa, mis aitab nahka taas pinguldada ning omab vananemisvastast toimeainet. Teine põhiline koostisosa on adenosiin, mis on vananemisvastase toimega ning muudab naha taas elastsemaks ja siledamaks.  Kõik tooted tagavad selle, et nahal oleks vähem kortse, nahk oleks elastsem ja pidurdab ebaühtlaste pooride olemasolu.

Nagu ikka kasutan ma esmalt toonikut, et näonahk puhastada ning valmistada ette seerumi, emulsiooni ning kreemi kasutamiseks.

Seejärel kasutan seerumit, et toita nahka toitainetega. Üldiselt on näohooldusvahenditest seerumid mu lemmikud just oma siidise konsistentsi poolest. Ka sellel seerumil on siidine konsistents ning kiire imendumisvõime.

Seejärel kasutan ma emulsiooni. Emulsiooni ei kasuta ma igakord vaid siis kui tunnen, et mu näonahk vajad ekstra niisutust.

Peale seerumi kasutamist kasutan kas vananemisvastast kreemi teolima ja adenosiiniga või pingutavat näokreemi. Selles kreemis kasutatav teolima on kreemi koostises kasutatud väga naturaalsel ja puhtal kujul, tänu millel on kreem väga efektiivne. Natuke erinev siiani kasutatud kreemidest on teolimaga kreem, mis on koostiselt on nagu nimigi ütleb „limane“ ja hästi niisutav. Peale kandes on kreem veniv ning alguses üsna harjutatu, kuid peale kandes muudab naha koheselt pehmeks ja siidiseks. Kreem tagab naha niisutuse 24. tunniks! Mul endal on kombineeritud näonahk, mis on osaliselt väga kuiv ning mingites piirkondades pigem rasune ning ma võin küll öelda, et viimase paari kuu jooksul ei ole ma nahal tähele pannud enam ketendavat nahka. Pinguldavat kreemi kasutan ma hommikuti ennem kui kannan meigi näole. See on saanud mulle viimasel ajal nii suureks harjumuseks, et ilma meigi tegemist enam ei alustagi, sest meik ühildub nahaga nii palju paremini ning ei jäta nö laike.

Kuna kõiki tooteid on ka eraldi müügil siis on lihtne mingi toote otsa saades lihtsalt ühe uue toote asemele ostmine. Millegipärast on mul väike kiiks sellega, et tooted mida ma nöohoolduseks kasutan peavad olema ühest sarjast.

Piltide ja teksti autor: Ketlyn Zõbin: http://www.ketlynzobin.com/2018/06/20/skincare-x-summer/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga